Data Science Track van Microsoft afgerond

Yes vandaag de certificering ontvangen als bewijs dat ik alle 11 onderdelen succesvol heb afgrond.


Begonnen op 1 februari 2019, afgerond op 30 april 2019, hieronder een overzicht van het aantal uren dat ik er in gestoken heb. De reistijden zijn niet verwerkt. De training vond 3 dagen per week plaats in de Amsterdam ArenA en de rest was thuis studie. De reistijd naar de Amsterdam ArenA is 3,5 uur per dag.

Het onderstaande rapport is een interactief rapport in PowerBI

De onderdelen die ik nu in theorie beheers zijn: Introduction to Data Science, Power BI, Analytics Storytelling for Impact, Ethics and Law in Data and Analytics, Querying Data with Transact-SQL, Introduction to Python for Data Science, Essential Math for Machine Learning: Python Edition, Data Science Research Methods: Python Edition, Principles of Machine Learning: Python Edition, Developing Big Data Solutions with Azure Machine Learning, Microsoft Professional Capstone : Data Science

Plaats een reactie